VOOR EN DOOR ONDERNEMERS

Mede mogelijk gemaakt door:

 

Asfaltonderhoud

 

29 april t/m 3 mei | Arenapark / Marathon |  Franciscusweg | Larenseweg / Jan van der Heijdenstraat | Soestdijkerstraatweg | 1ste Loswal | 2deLoswal |

 

Van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei worden verspreid over Hilversum diverse onderhoudsklussen uitgevoerd aan de weg. Het gaat om onderhoud aan het asfalt.

 

 

De volgende straten en lanen komen aan bod in HIlversum Zuid West:

 

* Fransiscusweg

Dinsdag 30 april 17.00 uur t/m woensdag 1 mei 07.00 uur: onderhoudswerkzaamheden aan de Fransiscusweg. Deze is afgesloten van Breezan, voor Carwash&Go langs tot aan de Sligro. De bedrijven achter autobedrijf Tielen zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. De bovenlaag van de weg wordt verwijderd en er wordt nieuw asfalt aangebracht. Er kunnen binnen het genoemde tijdsvak langs dit deel van de Fransiscusweg geen auto’s geparkeerd staan.

 

* 1ste Lowal / 2de Loswal

Vrijdag 3 mei 17.00 uur tot zaterdag 4 mei 05:00 uur: onderhoudswerkzaamheden aan de 1ste en 2de Lowal. De deklaag wordt verwijderd en er wordt nieuw asfalt aangebracht. Doorgaand verkeer wordt met behulp van borden omgeleid. De bedrijven op de 1ste en 2de loswal zijn op deze momenten niet bereikbaar. Er kunnen binnen het genoemde tijdsvak langs dit deel van de 1ste en 2de loswal geen auto’s geparkeerd staan.

In de loop van de week worden de putkoppen teruggeplaatst en zal er wat straatwerk aan de zijkanten gedaan worden. Die werkzaamheden kunnen met een halve rijbaanafzetting worden uitgevoerd waardoor het verkeer dan altijd doorgang heeft. Ter plaatse worden verkeersregelaars ingezet.

 

 

Hinder

De werkzaamheden gaan onvermijdelijk gepaard met hinder voor omwonenden. De gemeente vraagt u om uw begrip en medewerking.

 

 

Informatie

Met vragen over de uitvoering kunt u terecht bij de heer J.J. (Jelle) van der Linde, gemeentelijk opzichter bij de werkzaamheden,

telefonisch bereikbaar via 14 035

 

Meer informatie is te vinden op een pagina van de website www.hilversum.nl

 

 

 

 

 

* Bevorderen van onderlinge contacten met meerdere bijeenkomsten per jaar.

 

* Het behartigen van gemeenschappelijke belangen in het industriegebied van uw eigen onderneming.


* Keurmerk Veilig Ondernemen

Contact:

 

Ondernemersvereniging Hilversum Zuid West

Postbus 28444

1202LK Hilversum

 

info@ovhilversumzuidwest.nl

 

Telefoonnummer: 0657822894

 

KvK–nummer: 52002489

Bestuur:

 

René Hoven

Robert de Keizer

Gerrit Mol

Minke van Thiel

Ron Manten

 

VOOR EN DOOR ONDERNEMERS